Unødvendige fritidsreiser.

Det var hva regjeringen kalte det i mars. Vi skulle unngå unødvendige fritidsreiser for å hindre spredningen av Koronaviruset. Men det er visst glemt totalt. Altså, reis på tur, det er ikke det jeg mener, men ta hensyn. Det koster deg ingenting å sprite henda på vei inn i butikken. Om du er på ferie eller ikke. Du trenger heller ikke akkurat å puste andre kunder i nakken.

Men uten unødvendige fritidsreiser så tror jeg at jeg hadde gått på veggen. Bokstavelig talt. Legg sammen «løve i bur» og «olm okse» så tenker jeg vi er hvor jeg ville vært. Totalt uberegnelig. Så jeg og gubben har vært på noen turer hit og dit. Bare tatt med oss kaffekoppene våre, satt oss i bilen og kjørt en tur. Så har vi stoppet et sted vi synes har vært koselig, for å drikke kaffen vår. Vi har også vært på litt bedre planlagte turer. Som f. eksempel ble det en helgetur til Skogn igjen i år. Til kjempehyggelige folk.

Det har som nevnt, blitt andre turer også, så jeg skal se om jeg får slengt ut et par innlegg med noen naturbilder som iallefall JEG synes er flotte.

Vi blogges.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s