Ønsker meg nye joggesko.

Jepp. De jeg har er utslitt. De jeg kjøpte som belønning for et delmål i fjor. (YESSS!!)

Jeg forsøkte å få tak i nye tidligere i år, men niks. H*n jeg spurte om hjelp til å finne tilsvarende de jeg hadde, dro fram sko på sko, men de var som å tråkke på en steinhelle. H*n kunne godt se om det gikk an å få tak i maken til de jeg hadde, men det var visst umulig pga covid-19. Og DET kan jeg forstå. Men jeg ble jo sittende i denne butikken og prøve 4-5 forskjellige par sko som var like harde å tråkke på, alle sammen. Og det viser seg jo, ingen sprit å «vaske» hender i på vei ut.

Jeg stakk innom butikken litt senere, da med egen håndsprit i lomma, og traff han jeg handla joggesko av i fjor. Da jeg spurte han om sko tilsvarende dem jeg hadde så sa han bare at det hadde de ikke og fikk ikke inn før i juli. Noterte navnet mitt, type sko, skonummer og mobilnummer. Jeg ringer eller sender melding når skoene har kommet sa han. Det tok 10 minutter.

Men akkurat nå sitter jeg her og har sabla lyst til å gå en tur. Dessverre tør jeg ikke. Ikke uten å ha gubben tilgjengelig for å hente meg. Og DET er nederlag uansett. Jeg hadde lyst til å gå tur på torsdag også jeg. Så jeg labber ivei, og halvveis ned til Kleivbrottet får jeg gnagsår. Gubben og jeg HADDE allerede en avtale om at han skulle hente meg der. Så jeg holdt ut dit. Men resultatet ble vannblemmer på begge hælene.

Så da får det bli nye sko som belønning for at jeg, tross sprekk og dårlig motivasjon, ikke har gått opp til over 100 kg igjen.

Nå skal jeg rote fram noen andre sokker og forsøke meg på en tur. Så får vi se.

5 kommentarer om “Ønsker meg nye joggesko.

    1. De er utslitt. 😔 Inne i skoen er det slitt hull bak ved hælen. Antagelig det som gir meg gnagsår. Opphøyningen midt inne i skoen gnager i buen fordi såla har holdt formen mens selve skoen er utvidet. Og de er helt nedtråkket. Jeg kjenner det godt i knær og rygg etter en tur nå. Og det trenger ikke være lange turen heller. 😔 Men, jeg får se om jeg får tak i noen gnagsårplaster. Sånne i silikon. De hjalp godt i dag. Iallefall på hælene, men ikke fullt så mye på knær og rygg. 😔

      Liker

  1. Viser bare at innsatsen din på trenings- og bevegelsesfronten har vært imponerende det siste året 😉 Jeg sverger til Compeed mot gnagsår 🙂 Nå har jeg forresten endelig klart å skrive et blogginnlegg igjen 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s