Godkjent.

I dag startet dagen hos øyelegen, eller, den starta jo hjemme da, for å være pirkete. Men hadde time der på formiddagen i dag.

Jeg møtte opp godt rustet med solbriller. Det er skikkelig gråvær med regn her i Holmestrand i dag, i Horten også forøvrig, men det er helt utrolig hvor skarpt lys det er likevel.

Da jeg kom dit og ble kalt inn for å ta de hersens bildene av øyeeplet, så ble jeg satt direkte foran et apparat, som for meg var nytt. Så apparat nr 2. Det hele gikk så fort at jeg tenkte egentlig ikke på det før jeg skulle gå ut igjen. Da spurte jeg om ikke øynene skulle dryppes i dag, men pga det nye kameraet så trengtes ikke det.

Må innrømme at jeg ble litt lykkelig for det. Jeg har pleid å bli så sliten etter en sånn tur til øyelegen at jeg faktisk har måttet legge meg å hvile litt i mørkt rom. Og først dagen etter har øynene samarbeidet med meg.

Men nå er jeg godkjent for 1,5 år. Siden hun ikke kunne se noe som helst diabetesrelaterte skader i det hele tatt, så snakket hun om 2 år, men vi ble enige om at 1,5 år var greit i første omgang. Etter mitt ønske. Så kunne vi si 2 år om det ikke kom på noen komplikasjoner i mellomtiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s