Litt av en jobb.

Ja, kun litt av den.

Da jeg skifta bloggplattform så fikk jeg tilsendt filene mine i 2 mapper. Slik kunne jeg laste opp mine gamle innlegg. Grunnen til 2 mapper var at den ene inneholdt tekst og den andre bilder. Teksten fikk jeg lasta opp på 1, 2, 3, men ALLE bildene i innleggene var forsvunnet.

Morgendagens arbeidsplass. Biblioteket i Holmestrand.

Jeg fant aldri ut hvordan jeg skulle laste opp bildene, eller om det var mulig. Selvfølgelig forsøkte jeg å finne ut av det, men jeg gav opp. Igrunnen følte jeg at jeg hadde fått litt nok av daværende bloggplattform akkurat der og da. Dessuten, etter 1 års blogging ble det en del bilder å gå igjennom for å laste opp på nytt.

Nå fant jeg ut i forrige uke at noen av innleggene mine fortsatt kunne være til hjelp samt gi en del tips. Så i den anledning har jeg planer om å lage et samleinnlegg eller 2. Så i morgen tar jeg en tur på biblioteket og lager meg en arbeidsdag der jeg leter opp de aktuelle innleggene og legger inn igjen bilder før jeg legger ut linker.

God ide? Det gjenstår og se.

2 kommentarer om “Litt av en jobb.

  1. Stilig! Er ikke alltid jeg leser alle innleggene dine, eller andres for den del! Men, innimellom gjør jeg det! Liker måten du skriver på! 💖💖💖

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s