Søndagskos

Nå sitter jeg i stua og koser meg med å kjede meg faktisk. Huset ser ikke ut men jeg lar meg ikke stresse av det. Jeg bor her, og det er ikke verre enn at OM noen skulle ringe på døra så kan jeg godt slenge over kaffen eller koke noe tevann. Men om den som har planer om å ta en tur hit ikke tåler å se rot, så har vedkommende kommet til feil plass.

På stuebordet i TVstua står det rot etter kvelden i går. Oppvask som hadde gjort seg best i oppvaskmaskina, samt at det står igjen noe på salongbordet etter (kjempe)sen frokost. Kanskje mer lunsj? Jo, sen lunsj er kanskje bedre ord.

Kjøkkenet bærer fortsatt preg av fredagspizzaen i TILLEGG til maten fra i går.

Resten av huset gror ned i hybelkaniner og kattunger, eh, jeg mener hårtjafser av katta. Her og der er det skomerker på gulvene. Av personlige grunner så vasker jeg svært sjeldent gulv. Husarbeid er en utakknemlig jobb. Her får gjester med andre ord, beskjed om å beholde skoene på.

Mens jeg sitter her i superundertøyet med fyr i ovnen og håndarbeid innen rekkevidde OM jeg gidder, så er det koselig å kjede seg litt også, selv om man som regel har nok å gjøre. Men ikke noe av dette løper sin vei og tilslutt må det få min oppmerksomhet. Bare ikke nå. Jeg føler meg egentlig heldig som klarer å ikke la meg stresse av det. Jeg har nemlig ikke alltid hatt det sånn.

Lag dere en avslappende søndag. 😊

3 kommentarer om “Søndagskos

  1. He, he, dette hørtes ut som min søndag 😉 Digger den nydelige pusekatten din ❤ Min er også langhåret og glad i kos 🙂 Eneste fornuftige jeg har gjort i dag, er å besøke graven og endelig fjerne julelysranken jeg hadde dekorert den med på bittelille julaften …

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s